Profi Credit - Opinie i Komentarze Bankowe

Kredyty

Kredyty Mieszkaniowe
Kredyty Konsolidacyjne
Kredyty Gotówkowe
Kredyty Odnawialne
Kredyty Samochodowe

Pożyczki

Pożyczki Gotówkowe
Pożyczki Chwilówki
Pożyczki Hipoteczne
Pożyczki Przez SMS

Konta

Konta Internetowe
Konta Darmowe
Konta Dla Firm
Konta Dla Niepełnoletnich
Konta Oszczędnościowe

Pozostałe

Lokaty
Fundusze Inwestycyjne
Rachunki Maklerskie
Fundusze Emerytalne

Kursy walut

Kursy walut
Money.pl - Serwis Finansowy nr 1
NBP 2014-10-24
USD 3,3387 -0,01%
EUR 4,2245 -0,08%
CHF 3,5026 -0,06%
GBP 5,3621 +0,31%
Wspierane przez Money.pl
EUR
wykres waluty EURO w money.pl
Wspierane przez Money.pl
CHF
wykres CHF w money.pl
Wspierane przez Money.pl
USD
wykres waluty USD w money.pl
Wspierane przez Money.pl

Profi Credit

Profi Credit to firma z branży pożyczkowej działająca na naszym rynku od 2004 roku. Firma specjalizuje się w pożyczkach dla osób zatrudnionych i przedsiębiorców. Co ważne, klienci nie są sprawdzani w BIK a pożyczyć w ten sposób można kwoty od 1.200zł do 10.000zł. Aby skorzystać z takiej pożyczki można albo udać się do oddziału firmy, gdzie podpiszemy umowę oraz dostaniemy do ręki pieniądze albo w bardzo nowoczesny sposób, wypełniając wniosek na stronie internetowej a co za tym idzie pieniądze możemy pożyczyć bez wychodzenia z domu. Pożyczki udzielane są na dowolny cel a pożyczyć je może każdy w wieku 18-75 lat.

Opinie Klientów :


Samer 2014-01-28 14:20:37
Witam ,wszystkich ,z przykroscia zgadzam się z negatywna opinia na temat w/w firmy ,złozyłam o 4500: zjechali do 1200 ,1000 ,kiedy juz podpisałam umowę otrzymałam tel o koniecznosci zrobienia zlecenia stalego ,ale co jest nie do pojecia to to że jeszcze nie było przelewu z Profi ,personel w ogóle niedoswiadczony wzywał mnie 3 razy do tych samych dokumentów ,mało tego mimo dałego kompletu ktory przedstawiłam wysyłam niekompletny i nieczytelny co opoznialo wszystko.Kochani czekam na przelew z Prrofi o odrazu przystepuje do wypowiedzenia umowy macie na to 14 dni i oddajecie tylko porzyczona kwotę bez prowizji i odsetek oraz kauci przygotowawczych.
Ostrzegam to skandal skandal i oszustwo !!!nie dajcie się oszukać .

Slonko 2013-03-21 10:50:35
Popieram negatywne opinie.Nie dajcie się nabrać na obietnice.Profi Credit to firma wyjątkowo nie dbająca o swoich klientów. Wszystko jest fajnie jak podpisują z Tobą umowę ale już bardzo źle jak spóźnisz się ze spłatą raty nawet tylko 2 tygodnie. Wtedy są nieprzyjemni,opryskliwi w rozmowie telefonicznej /jak Ci się uda do nich
dodzwonić/.To totalne gbury. Szczególnie dotyczy pracowników działu windykacji na czele z Panią Niesyczyńską.

eda 2012-09-19 11:46:46
uważajcie na tych naciągaczy kredyt mam spłacony a k omornik wszedl mi na pensie wszyskie pozy kierujcie do bielska białej bo z tamtąd są

Kamilos 2012-08-18 19:42:46
Dość wysokie, zresztą pisałem u siebie na blogu na temat Profi Credit: http://pozyczkibezbik.biz.pl/profi-credit-komu-pozycza-i-na-jakich-warunkach

michałolsztyn 2012-08-04 19:41:47
popieram cie alban!!!!!!!!!!!! w 100 %.nie dajcie sie skusic... ja spłaciłem pozyczke ale ile nerwów!!!!!! pozyczyłem 1300zł a oddałem ponad 7tys.

michałolsztyn 2012-08-04 19:41:02
popieram cie alban!!!!!!!!!!!! w 100 %.nie dajcie sie skusic... ja spłaciłem pozyczke ale ile nerwów!!!!!! pozyczyłem 1300zł a oddałem ponad 7tys.

alban 2012-07-17 20:42:52
gosciu, tylko bank nie dopierdoli ci po pierwszej niespłaconej racie komornika za 6 tys i nie bedą ci oklejali drzwi ze jestes złodziejem i duzo by wymieniać, w banku nie podpisujesz weksli!!!! po drugie do banku dzwonisz i jest pełna kultura a tu albo nikt nie odbiera albo nigdy nic nie wiedzą albo to skoro ich tak bronisz to niech spłacająraty za wsoich klientów, nie moge patrzec na to co ty napisałes, i pamietaj ze ja nie jestem ich rozgoryczonym klientem, ja tez miałem wszystko czarno na białym ale jak ktos uzywa głowy do myslenia w przeciwienstwie do Ciebie to nier zrobi błędu typu \"wspaniała tania i szybka pożyczka w profi credit\" to powinno byc \"chcesz sie szybko wykończyć, zadzwoń\" SZANOWNI CZYTAJĄCY, lepiej zaciągnąć pożyczke w grupie pruszkowskiej :)

alban 2012-07-17 20:36:52
taaaak , jak sie pracuje w profi credit i szef patrzy na ręce co piszesz to co moożna powiedzieć???? hahahaha!!! prosze Cie kurwa, nie bądz smieszny chłopie i nie wpierdalaj ludzi na mine!!!!!!!!!!

uzytk 2012-07-10 23:11:52
Nie zgadzam się z opiniami.Doradcy bardzo rzetelni, wszytsko dobrze wyjanili i pomogli.Jezęli spłaca się pożyczkę w terminie nie ma zadnych problemów.Tak samo jak w bankach.Jestem bardzo zadowolony i napewno polece innym

alban 2012-07-02 15:41:34
aha,co do doradców,zadzwonił do mnie facet i mówi, witam jestem tym nop, yyyy doradcą z profi credit, pan żeśskładałe ten no, yyywniosek do nas o pozyczke tak? NOTAK odpowiedziałem.Noto słuchaj pan, wez pan zaswiadczenie z pracy ze pan pracujesz dowód \"osobowy\" i przyjdz pan do mnie tu do biura to cos pomyslimy, przyszedłem a pan doradca siedzi i mówi:to są dokumenty teraz wez pan tu podpisz i idz pan do sojego banku z tym zeby przelewali na nasze konto raty nie.Mało tego to ja musiałem wydzwaniac i pytac co z mojąpozyczką, to albo nie odbiera, albo cos wierdala w tym czasie i mówi z pełnym ryjem, albo go obudziłem:) no ale doradcami sie uważają hahahahahahahahahahahahah. pozdrawiam kabaret zwany Profi Credit

alban 2012-07-02 15:32:51
NIGDY NIE DAJCIE SKUSIĆ!!! BEDZIECIE ŻAŁOWAĆDO KOŃCA ŻYCIA, NIE MASZ ZDOLNOSCI KREDYTOWEJ TO NIE MASZ A TA FIRMA W NICZYM CIE NIE POMOŻE.JA WIEM ZE TO FAJNIE JEST JAK NA KONTO WPŁYWA NP 5000ZŁ ALE NIE JEST FAJNIE JAK PRZEZ 4 LATA TRZEBA ODDAWAC PO 400ZŁ I NIE DAJ BOZE JEDNEJ RATY NIE ODDASZ, KOMORNIK DOLICZA SOBIE OK 6000ZŁ PLUS TWÓJ KREDYT 5000ZŁ I ODSETKI CZYLI 19,200ZŁ I KOMORNIK = 25.200 tak, ja wiem ze kazdy z nas mówi, bede spłacał jakos to bedzie, ale nie bedzie.Nie w tej firmie, bedziesz dnem, mi co prawda jeden z tych osłów okleił kikla razy ogrodzenie ze jestem \"złodziejem\" ale za kolejnym razem mój pies był szybszy :) tak panie windykatorze, nie poszło tym razem.Wcale nie jest tak kolorowo, od hu...a papierów do dostarczenia i zamiast tego \"natychmiast\" czekasz ok 2-3 tygodni.a potem z obiecanych przez \"doradce\"(koło doradcy sie nawet nie otarł) 8000zł schodzą na 1300zł potem zabezpieczenia typu osoba znajoma, partner poprostu zabezpieczenie, potem znowu cos i podnoszą ci na 4000zł.Do tego podpisujesz weksel, pan czy pani mówi to jest formalność, góra ma takie wymogi ale to nic, ty podpisujesz wekcel inblanko, a tam kiedy nie bedziesz spłacał rat dopisują ci kwote np 10.000.czyli do spłaty masz juz ponat 35.000zł i nikt nie bedzie patrzył czy cie stac czy nie.Ty weksel podpisałes a oni moga dopisac co chcą, takze upierdzielą cie jak młodego.Odradzam z całego serca.Mysle ze dla smobójców lepszy jest skok z wieżowca bo bezstresowy niz pozyczka w profi credit.No ale to jest tylko moja opnia.Policz tylko pozyczas 5000zł spłacasz 19,200 a jak potknie cie sie noga(życie) oddajesz przynajmniej 35.000zł i dług rośnie.Zastanów sie dobrze...

Paweł 2012-06-30 18:42:09
Stowarzyszenie Poszkodowanych przez Profi Credit-
zamierzam założyć w/w Stowarzyszenie, chciałbym ukrócić ich proceder doprowadzania ludzi do ruiny finansowej ...według opinii prawników są na to realne szanse, jeśli chcesz się przyłączyć napisz na maila : pytel57@wp.pl

marek 2012-05-23 19:17:52
oszusci a oddzial w prabutach to parodia pracownicy nie maja zadnych kwalifikacji oszukuja ze szkoda gadac

Profi Credit 2012-03-23 12:31:12
Pozew zbiorowy. Sprawa dla reportera. Espres reporterow.
Profi credit oszusci klamcy


jan 2012-02-01 14:24:09
PROFI CREDIT uważajcie na tą bandę naciągaczy to takie chamy że nawet nie raczą o niczym powiadomić a jeżeli chodzi o skutki nie płacenia 3 rat to sprawę kierują do komornika który siada wam na wszystkim łącznie z kontem bankowym ja radze omijać tych złodziej z daleka bo to zwykłe szumowiny nie dość że z 2000 oddasz 6000 to jeszcze narobią ci takiego gnoju aż głowa boli ostrzegajcie wszystkich przed tymi złodziejami

Adaś 2011-12-19 00:38:03
Oprocentowanie o wiele gorsze niż w Providencie w opcji usługa w domu

dziku 2011-09-25 20:35:06
Próbowałem znaleźć w umowie informacje o oprocentowaniu ale jest ona tak napisana że nic z tego nie rozumiem. Dzięki ale wolę skorzystać z usług firmy, która nie ukrywa takich informacji.

Sylwia 2011-09-24 21:35:47
Ta firma już ma u mnie duuuży minus. Bardzo ciężko doszukać się na stronie informacji o oprocentowaniu czy RRSO. Skoro te informacje nie są łatwo dostępne to moim zdaniem oznacza to że nie mają się czym chwalić

Kazik 2011-09-24 21:19:17
Wszystko fajnie tylko jakie jest oprocentowanie takiej pożyczki?





Wyślemy Ci oferty prostych pożyczek na Twój adres email  !

Zobacz przykładowe oferty pożyczek :

Kredyt 5.000 zł. / Spłata odsetek TYLKO 65 zł. miesięcznie (RRSO 16,80%, sprawdź dokładne warunki *)
 
Pożyczka 3.000 zł. / Całkowity koszt pożyczki 977 zł. (RRSO 88,90%, sprawdź dokładne warunki *)
 
Aby otrzymać informacje o prezentowanych ofertach, podaj swoje imię i adres email w formularzu poniżej (podanie danych jest dobrowolne).
 
Twoje imię (lub pseudonim) :  
Twój aktualny adres e-mail :  

Akceptuję regulamin i polityką prywatności serwisu i proszę o przesyłanie mi bezpłatnych i niezobowiązujących informacji o oferowanych przez państwa pożyczkach i kredytach. Zgadzam się na otrzymywanie wiadomości reklamowych na adres email podany przeze mnie w formularzu powyżej.


Dodaj swoją opinię, komentarz lub zadaj pytanie :